Кохана легендарного португальського футболіста клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес показала, як провела День Всіх Закоханих. Яскравими кадрами дівчина поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Джорджина Родрігес похвалилася величезним букетом червоних троянд, який їй подарував коханий Кріштіану Роналду і показала милі валентинки, подаровані дітьми.

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube
Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube

Також дівчина поділилася серією милих фото. На деяких вона позує в компанії коханого на розкішній яхті, а на інших бавиться з дітьми в надувному басейні.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що сам Кріштіану Роналду привітав кохану зі святом не тільки особисто, але і в соцмережах. Так, футболіст опублікував милий знімок, на якому обіймає і цілує Джорджину.

"З днем святого Валентина, Любов моя", - підписав знімок Кріштіану Роналду.

Раніше Знай писав, Роналду влаштував Джорджині другий медовий місяць, всі дівчата світу заздрять красуні: неосяжний букет і торт мрії.

Також ми писали, перевершить зоряного батька? Син Кріштіану Роналду підписав контракт з "Манчестер Юнайтед", пишається вся сім'я. Син футболіста вирішив повторити успіх батька і підписав свій перший контракт.

Нагадаємо, вагітна дружина Роналду Джорджина Родрігес перетворилася на "бегемотика" - медовий місяць вдався. Джорджина виставила відразу безліч кадрів, на яких шанувальники помітили кругленький животик.