В ефірі нового розважального шоу "Ігри талантів", прем'єра якого на каналі "Україна" запланована наступної суботи, 26 лютого, о 21:00, зберуться на сцені найулюбленіші українські артисти.

За лаштунками проекту популярний український актор Назар Задніпровський зізнався, що у відносинах з дружиною залишається для нього неприпустимим.

У шоу "Ігри талантів" Задніпровський випробує свою інтуїцію і допоможе партнерці по грі виграти гроші на виконання її заповітної мрії. Для цього їм доведеться правильно вгадати, якими прихованими талантами володіють 11 незнайомців. Провернути це буде не так просто, адже учасникам дозволили спеціально заплутувати гравців. Навіть назви деяких професій стануть несподіванкою для гравців.

Фото: Назар Задніпровський, канал " Україна»
Фото: Назар Задніпровський, канал " Україна»

«Не всі категорії, які нам потрібно розгадати, мені зрозумілі. Тому в паузах ми перевіряємо, що це взагалі таке, що воно означає. Мабуть, я залишився ще у 20 столітті зі своїми знаннями», – з гумором відзначає зірковий гравець нового шоу "Ігри талантів" Назар Задніпровський.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції
Показати ще

Деякі таланти учасників настільки вразили актора, що він ледве міг спостерігати за їх виступами. Наприклад, Назар пережив шок під час демонстрації таланту метальника ножів. Чоловік вже два десятки років працює в парі зі своєю дружиною.

Фото: Назар Задніпровський, канал " Україна»
Фото: Назар Задніпровський, канал " Україна»

«Я так переживав, коли чоловік метав ножі у свою дружину. Відвертався й очі закривав. А раптом вони посварились вранці? І отут в ефірі він їй помститися", - перенервував народний артист.

Він також відповів на питання, чи вирішиться він сам таке спробувати зі своєю дружиною.

«У жодному разі, ви що! Легше просто розлучитися. Навіщо ті ножі кидати?", - здивувався він.

Нагадаємо, що "Ігри талантів": Тіна Кароль і Юлія Саніна поміняються найголовнішим прямо на сцені

Раніше повідомлялося, що Юлія Саніна з The Hardkiss в День Валентина втратила надію на увагу чоловіка: "Дуже неромантичний".