Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зважився поділитися історією з власного досвіду. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де часто ділиться моментами творчого та особистого життя.

"Як я почав і перестав курити... у 23 роки я вважав, що у мене занадто дзвінкий і не мужній голос. Я хотів додати хрипоти. Тому почав курити.

Я пам'ятаю першу сигарету. Як же я блював!",- ділиться Виконавець.

Він зізнався, що невдалий перший досвід не змусив його відступити.

"Але повертаємося до мужності, я-то мужик. Це просто ініціація, далі все буде добре. Так і сталося. Більше мене не рвало від сигарет. Яким же дорослим я себе почував, як мені подобався процес, досі, ДО РЕЧІ, вважаю куріння естетично красивим. Я надивився артових фільмів, волосся у мене були на очах, дим пускав через них. Я був дуже зухвалий", - зізнався Дантес.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Він додав, що продовжував курити кілька років, але йому дуже заважав сморід від сигарет. Тоді він змінив сигарети на вейп.

"Вейпери-самі занудні люди світу. Рідкісні душнилы. Вічно в пару, якісь рідини, які заливають всі речі, якісь залізяки. Не та естетика, загалом. Відчуваєш себе токсичним, хоча пахне навколо і від тебе нормально, але мінусів більше», - вважає співак.

Шанувальники оцінили спроби Дантеса жартувати дуже позитивно.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Зі ременем Дантес змінив і вайп на айкос, але не відчував себе вільним від шкідливої звички. Тому він зовсім розпрощався з курінням, поки не зірвався в лютому.

"І ось, 15 лютого. Я викурював по пачці в три дні, всього лише два тижні. Як же мені погано. Дихалка - на мінусі, горло болить, зв'язки слабнуть, набряк носа, слиз при кашлі... і сморід...», - скаржиться співак.

Як повідомляв Знай.uа, Владимир Дантес показав слід легендарної Metallica у своїй творчості: а задумував кавер на Євгенію Власову.

Також портал Знай.uа писав, що Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив: "Ною, що про * бал"