Наші читачі знають, що через численні тривожні новини в соціальних мережах люди активно обговорюють виїзд публічних персон з країни і більшості такі "жести" зовсім не подобаються.

А що про це думають зірки – дізналися ведучі програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Григорій Герман та Ірина Хоменко.

Більшість артистів діляться постами в соціальних мережах, де розповідають про майбутні концерти і виступи, проте чи вдається їм насправді зберігати спокій у важкі для країни часи і продовжувати займатися своєю справою?

"Багато людей нервують, але не варто впадати в паніку! Ми з сім'єю і далі продовжуємо жити в Харкові-нікуди не тікаємо! Днями ж заплановані зйомки в Києві", - коментує учасник грандіозного шоу "Ігри талантів" Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін, фото: канал "Україна"
Сергій Бабкін, фото: канал "Україна"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Акторка Ольга Сумська натрапила на питання про виїзд з Києва на вокзалі. Однак зірка запевняє-переїздів вони з сім'єю не планують.

Ольга Сумська, фото: канал "Україна"
Ольга Сумська, фото: канал "Україна"

"Так, я записую відео з поїзда, так як їду грати спектакль. Артисти іноді просто живуть в поїздах, автобусах або літаках, тому все добре! Давайте не панікувати, а краще будемо вірити в найкраще! Переможе здоровий глузд!", - звернулася до глядачів акторка Ольга Сумська.

Заспокоює глядачів і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя: "Гурт "Антитіла" зараз у Києві, де продовжує займатися своїми справами. Не панікуємо! Найближчим часом будемо інформувати всіх про вступ до територіальної оборони і як це краще зробити покроково. А також ми самі вступаємо до лав територіальної оборони. Я б радив усім тримати спокійними серце і мізки і реагувати по ситуації, об'єднуючись, гуртуючись навколо нашої єдиної, неподільної і сильної країни!".

Тарас Тополя, фото: Instagram
Тарас Тополя, фото: Instagram

Приєднався до звернень зіркових колег і відомий співак Позитив: "Трохи позитиву від позитиву! Слухайте, ніхто не відніме у нас можливість творити і ставати сильнішими перед будь-якою небезпекою! Тому давайте підтримувати один одного і зберігати спокій! Любов переможе!".

Позитив, фото: канал "Україна"
Позитив, фото: канал "Україна"

Раніше повідомляли, Віктор Павлік отримав освідчення в коханні від шанувальниці на День святого Валентина: не соромлячись Репяхової.

Як повідомляв Знай.uа, Alyosha і Тарас Тополя з "Антитіла" зізналися в тому, на що не наважувалися давно: "Повідкривали секретів".

Знай.uа писав, готує страви з лося? Шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив у поле зору поліції, деталі скандалу.