Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" і "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями і розповідає про своє життя відданим шанувальникам в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч людей.

На офіційній сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram вийшло невелике інтерв'ю з Григорієм Решетником, який вже зовсім скоро познайомить глядачів ближче з новим героєм романтичного шоу. Як відомо, в 2022 році ним стане 32-річний підприємець і актор Алекс Топольський, який вже встиг завоювати симпатію жіночої половини аудиторії.

Олександр Топольський. Фото: Instagram
Олександр Топольський. Фото: Instagram
Олександр Топольський. Фото: Instagram

Інтерв'ю з ведучим було знято на знімальному майданчику шоу, на першій і дуже важливій вечірці, де будуть буквально вирішуватися долі учасниць шоу. Саме на цій зустрічі Топольський вперше побачить дівчат, деяких відправить додому, а до інших, можливо, щось відчує. Решетник розповів, чого очікувати глядачам від нового сезону, а також висловився про свою місію в даному шоу.

"Сьогодні неймовірний вечір. У чомусь історичний, тому що кожен новий сезон - це як народження телевізійної дитини, яку хочеться виростити, щоб про неї якомога швидше дізналися наші глядачі. Радий, що у нас справжнє реаліті і кожен новий сезон як чистий аркуш", - сказав Решетник в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Коментарі - instagram.com/holostyakstb/
Коментарі - instagram.com/holostyakstb/

Коментарі - instagram.com/holostyakstb/
Коментарі - instagram.com/holostyakstb/

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський заспокоїв українців перед прем'єрою - через погрози: "Втім, як і завжди"

Як повідомляв Знай.uа, Гриша Решетник "злив" першу вечірку шоу "Холостяк" з Топольським ще до прем'єри: "Мій рідненький"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Алекс Топольський заговорив про втрату коханої людини прямо перед прем'єрою: "Переломний момент"