Олександра Кучеренко повідомила, що буде вести спортивні ефіри. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського мандрівника і зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова модель і телеведуча Олександра Кучеренко завжди усміхнена і красива.

Скрін, Instagram Кучеренко
Скрін, Instagram Кучеренко

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано вже понад 128 тисяч читачів вона часто публікує різні фотографії, на яких демонструє різні моменти свого життя.

15 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram і зазначила, що є телеведучою на популярному спортивному ресурсі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сьогодні стартує плей-офф Ліги чемпіонів і з цього дня я починаю вести прямі ефіри на @megogosport_ua. Спорт вже давно захопив моє життя: я довгий час була ведучою спортивних новин на ictv, тепер – занурююся в яскравий і азартний світ футболу! А скільки в ньому всього, про що хочеться поговорити)) сьогодні до мене в студію приїдуть дві дружини відомих українських футболістів. З ними будемо дивитися матч ПСЖ-Реал і спілкуватися про футбол і життя в ньому", - повідомила вона.

Нагадаэмо, дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко стала юною красунею з напівголими ніжками: "Повний відстій".

Як повідомляв "Знай.ua", Олександра Кучеренко показала, який сюрприз приготувала Дмитру Комарову - так робила її бабуся

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських потягнулася до сонця в одних плавках, поки Потапа немає поруч