Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 100 тисяч чоловік.

Цього разу Святослав Вакарчук розмістив в Instagram відеоролики з виступів учасників шоу "Голос країни-12", яких відхопив собі в команду. Як відомо, артист є вимогливим і досить прискіпливим тренером, тому повертався на "сліпих прослуховуваннях" далеко не до всіх.

Святослав Вакарчук. Фото: YouTube
Святослав Вакарчук. Фото: YouTube

Але, біля Святослава все ж знайшлося місце для Дмитра Цимбала, який виконав Alessandro Safina "Luna Tu" і вразив своїм академічним вокалом відразу двох зірок - Полякову і Вакарчука.

Другим, хто вирішив приєднатися до артиста, став Павло Тютюнник, який заспівав пісню "Минає день, минає ніч" Миколи Мозгового. Безумовно, кожен з них володіє сильними і вражаючими здібностями, і Вакарчук це прекрасно усвідомлює.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Одним словом, Дмитро і Павло - це сильні учасники, які можуть скласти конкуренцію всім аж до фіналу", - написав співак у публікації.

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Нагадаємо, дует 2tone після феєрії на "Голос країни-12" влаштували гульбу: енергії позаздрить і Руслана, а Полякова ще раз пошкодує

Як повідомляв Знай.uа, на "Голос країни" з'явиться брутальний рокер - Оля Полякова вже закусила губки в передчутті: "Іди сюди"

Також портал Знай.uа писав, що учасник шоу "Голос країни-12" виконав світовий шедевр, але суддів здивував менше, ніж донька Меладзе: "Все навколо неї"