Брат мера Києва, Віталія Кличко, Володимир, легендарний боксер приїхав з Австралії, де проживає з родиною до України, щоб підтримати своїх близьких і громадян у цей складний час.

На тлі посилення загострення агресії з Росії, українці гуртуються, створюють територіальні оборони, об'єднуються своєю вірою в перемогу і в те, що ніхто не може кас здолати. Володимир Кличко, відомий боксер, чемпіон, та брат мера Києва, Віталія Кличко, на своїй сторінці в Instagram виставив селфі з центральної площі Києва, біля годинника на Майдані Незалежності.

Володимир Кличко. Фото: Instagram
Володимир Кличко. Фото: Instagram

Володимир Кличко, який раніше вступив у тероборону, вирішив показати приклад співвітчизникам та прогулявся центром столиці. Володимир підписав фото просто – Київ, Україна, а між ними смайлик у вигляді серця.

Прихильники Володимира у коментарях написали слова вдячності боксеру за його патріотичний вчинок. На тлі чуток, що з України вилетіло багато олігархів, депутатів, такий крок Володимира розцінюють як потужну підтримку справжньої людини.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Володимир Кличко. Фото: Instagram
Володимир Кличко. Фото: Instagram

"Хтось утікає, а хтось приїхав з підтримкою", "Австрія з Україною! Скажи ні Путіну!", "True Patriot", "Дякуємо, що з нами все буде Україна!", "В складний час у своїй країні. Повага!", "Будь ласка, будьте обережні та бережіть себе!!! Сподіваюся, з Україною нічого не станеться! Любов і підтримка з Нової Англії", "Мир вашій Батьківщині", "Повага від Великобританії", "Хвалю",- написали у коментарях. В цілому коментарі під дописом Володимира - іноземними мовами, тож ми їх переклали для зручності.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Володимир Кличко. Фото: Instagram
Володимир Кличко. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як мер Києва Кличко показав тренування тероборони.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці відреагували на Володимира Кличка у складі тероборони.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Кличко пригадав цікавий момент з братом Віталієм.