Відомий український боксер Володимир Кличко присвятив публікацію своєму старшому брату Віталію. Як багато спільного у чоловіків.

Новий пост з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими особистими кадрами.

На цей раз фотографія з молодості. Там вони з братом стоять з оголеними торсами під час тренування. Тоді вони ще навіть не підозрювали, що стануть всесвітньо відомими спортсменами.

"Мій найголовніший союзник в житті @vitaliyklitschko 🤜 🤛 не тільки родичі по крові, але і по тому ж менталітету. Спочатку ми вирішили боротися за наші цілі. У спорті і в житті. Тому що є за що боротися. З # силою волі " - йдеться в повідомленні постом

Примітно, що вони завжди були схожі, що зараз, що в молодості. Практично не відрізниш один від одного.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"У стилі андеграунд";

"Старший завжди був старий на обличчя)";

"Тигр";

"Яка у Вас модна стрижка🔥";

"👏👏👏👏👏👏";

"🔥🔥🔥🔥";

"Віталік з дитинства танк!!!";

"Наскільки правильно!!! Якщо ти не борешся 🦾, ти вже програв!!!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Примітно, що зі спортивною кар'єрою він давно покінчив, і тепер Віталій в політиці. Йому двічі вдалося стати мером столиці.

Нагадаємо, що Віталій Кличко знову публічно осоромився: привітав українців з 2222 роком

Раніше повідомлялося, що лєгенда боксу Володимир Кличко вступив у бригаду територіальної оборони: "приклад справжніх чоловіків"

Також, Володимир Кличко відмовився від "людей" на Різдво, щоб побути одному в глушині