Новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" Алекс Топольський, який має успішний бізнес в Америці і володіє акторською майстерністю, зараз активно розвиває свій аккаунт в Instagram і знайомить фанатів зі своїм яскравим життям.

Поки численні глядачі чекають прем'єри нового сезону, яка відбудеться в березні 2022 року, Алекс Топольський розміщує безліч постів і знімків, присвячуючи фанатів в цікаві подробиці свого життя, щоб вони дізналися головного героя "Холостяка" якнайкраще.

Олександр Топольський. Фото: Instagram
Олександр Топольський. Фото: Instagram
Олександр Топольський. Фото: Instagram

Цього разу чоловік розповів про свої майбутні плани на березень місяць, коли в ефір якраз вийде перший випуск шоу. Він хоче відправитися на острів Балі і прожити там цілий місяць. Топольський заявив, що йому буде чим там зайнятися - серфінг, медитації та інші насолоди життя в такому казковому місці.

"У березні лечу на Балі пожити, на 1 місяць, це моя недавня мета, і я вирішив її реалізувати. Чому б і ні?) Серфінг, найкраще нічне життя, ретрити медитації і йоги, водоспади... ось зараз друкую і мурашки по шкірі стрибають, як сарана в полі 😂" - написав Топольський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот з Instagram, Алекс Топольський
Скріншот з Instagram, Алекс Топольський

Алекс і зовсім зізнався, що любить пізнавати цей світ, пробувати щось нове. Наприклад, декілька місяців тому він випробував на собі отруту жаби "Комбо" з метою очищення організму від токсинів. Так званий ритуал йому проводив шаман.

Комментарии - instagram.com/alexander_topolsky/
Комментарии - instagram.com/alexander_topolsky/

Нагадаємо, Григорій Решетник розповів, чого чекати глядачам від "Холостяка-12" з Алексом Топольським: "Народження дитини..."

Як повідомляв Знай.uа, Гриша Решетник "злив" першу вечірку шоу "Холостяк" з Топольським ще до прем'єри: "Мій рідненький"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Алекс Топольський заспокоїв українців перед прем'єрою - через погрози: "Втім, як і завжди"