Відомий блогер, якого обожнюють підлітки, впав, коли виходив зі свого авто, через наїзд велосипедиста.

Даня Мілохін розповів про це своїх соцмережах, а також новину розповсюдили у соціальних мережах. Зокрема на сторінці Мілохіна у Instagram з'явилося декілька кадрів з побитим лицем.

Даня Мілохін. Фото: Inatagram
Даня Мілохін. Фото: Inatagram

Як з'ясувалося, блогер потрапив під колеса велосипедиста у Москві. Тіктокера збили, коли той виходив зі свого майбаха. На хлопця, наїхав велосипедист коли той крутився біля автомобіля, і збив його з ніг.

Даня Мілохін. Фото: Telegram
Даня Мілохін. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Даня опинився обличчям на асфальті. У відео на телеграм-каналах видно, що до хлопця одразу підбігли перехожі та допомогли йому.

Даня Мілохін. Фото: Telegram
Даня Мілохін. Фото: Telegram

Звичайно ж, кадри змусили шанувальників турбуватися, тим більше, що блогер не повідомив, що саме з ним трапилося.

Даня Мілохін. Фото: Inatagram
Даня Мілохін. Фото: Inatagram

Дехто подумав, що це черговий грим, але потім вияснили, що насправді трапилося. Але багато коментарів залишилися зі знаком питання.

"Хто образив?", "Надіюся грим?", "Ого, хто тебе так?", "Ти там живий?", "Відбивався від фанаток?", - напівжартома прокоментували шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, хлопець хотів не так давно потрапити в Україну, але так і не зміг довести доцільності своєї поїздки. Тому у в'їзді йому було відмовлено.

Нагадаємо, раніше вагітна Ріанна в непристойному образі трусить "принадами" посеред вулиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мейхер зізналася, що змогла знайти в собі, катаючись ліфтом.

Також "Знай.ua" писав, що футболіст Шевченко привітав дружину зі святом, фанати ахнули.