Легендарний український футболіст і колишній тренер національної збірної з футболу, Андрій Шевченко, привітав свою дорогу дружину з Днем Валентина.

На особистій сторінці колишнього футболіста в соцмережі Instagram, де за його особистим і спортивним життям спостерігають мільйон людей, з'явився відповідний запис.

"Happy Valentine's Day my love", - побажав українець американської коханої. Він супроводив повідомлення їх спільною фотографією на тлі океану.

Як відомо, подружжя виховує трьох синів.

Скрін, Instagram Шевченка
Скрін, Instagram Шевченка

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«L " unica bionda che mi ha rubato il cuore sei te sheva (Єдина блондинка, яка вкрала моє серце, це ти, Шева)», «Ma è sempre la stessa che ti portò via da Milano? (Але це все та ж, що відвезла вас з Мілана?)», «a rovinarsi la carriera al chelsea e a perdere l opportunità di vincere un ' altra Champions , ma forse meglio così considerando манка lo pagarono (зруйнувати свою кар'єру в «Челсі» і втратити можливість виграти ще одну Лігу чемпіонів, але, можливо, так буде краще, враховуючи, скільки йому заплатили)», - пишуть в коментарях шанувальники)», - пишуть в коментарях до повідомлення шанувальники Шевченка.

Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Андрій Шевченко. Фото: Instagram

«Sembra che abbia 20 anni più di te (Вона начебто тебе на 20 років старше)», «le donne invecchiano prima, sopratutto quelle belle (жінки старіють раніше, особливо красиві)», «Ma i bambini alla fine lo hanno imparato l inglese ? Ci manchi Sheva, ci mancherai sempre (але чи вивчили діти в кінці кінців англійську мову? Ми сумуємо за тобою, Шева, ми завжди будемо сумувати за тобою)", - додають інші.

Нагадаємо, у родині легендарного Андрія Шевченка радісна подія: красуня-дружина світиться від щастя.

Як повідомляв " Знай.ua", Андрій Шевченко зробив неймовірне для української збірної на Олімпіаді в Токіо: "Вперед до перемог"

Знай.ua писав, Андрій Шевченко не тренуватиме польську збірну: Дженоа не захотіла відпустити свого наставника.