Михайло Заливако показав, як провів День святого Валентина з Ганною Богдан. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві. Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість підписників на його офіційній збільшилася до 203 тисяч. Там він публікує різні фотографії з життя з Ганною Богдан, А також ділиться своїми думками.

Анна Богдан і Заливако, фото з Instagram
Анна Богдан і Заливако, фото з Instagram

15 лютого Заливако опублікував спільну фотографію з Ганною Богдан. Як зазначив він, на День святого Валентина вони вирішили зануритися в атмосферу першого знайомства і відвідали локації шоу "Холостяк".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"прикольне занурення в атмосферу нашого першого знайомства. Те ж саме місце, пройшло вже більше року, але все одно там дуже цікаві відчуття☺️ Хеппі Валентин день! ❤️ всім по любові", - повідомив він.

Нагадаємо, відкинутий Златою Огнєвіч Діма Шевченко показав, як підготувався до Нового року: "Мрія". Діма Шевченко після невдачі зі Златою Огневич на "холостячці" кардинально змінив імідж

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia поділилася несподіваною новиною, скоро з'явиться на світ.

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами - прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.