Стало відомо про те, що екс-фронтмен гурту "Тартак" вирішив підписати контракт зі Збройними Силами України. Йдеться про Олександра Положинського.

Про це Положинський повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, І сталося це у вівторок, 15 лютого. Також, там з'явилися деякі його фотографії.

Після підписання контракту зі Збройними силами України, колишній соліст групи "Тартак" Олександр Положинський проходитиме службу в резерві ЗСУ.

У своєму пості він зазначив, що планував зробити це деякий час назад, але з'явилися форс-мажорні обставини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це повинно було відбутися на десять днів раніше, але несподівана хвороба трохи все відклала. Сьогодні підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ. І, так, вже здоровий", - написав Положинський.

Варто нагадати, що Олександр тривалий час був фронтменом колективу "Тартак", що був створений в далекому 1996 році. Розпалися вони в січні цього року, а ось сам чоловік завершив кар'єру в колективі близько двох років тому.

Екс-фронтмен зазначив, що відновлювати гурт в жодному з його варіантів поки не планує, проте творчу діяльність не припинятиме.

Зараз у нього є турботи важливіше, і до чого це в підсумку призведе-покаже час.

Нагадаємо, що "Зброя не автомат, а медична валіза": українка стала медиком на Донбасі, щодня рятує героїв

Раніше повідомлялося, що солісту "Тартака" Положинському - 49: музикант попередив чоловіків про небезпеки "середнього" віку

Також, Положинський з гурту "Тартак" оголосив, що йде зі сцени