Слідом за Олександром Положинським український співак Тарас Тополя та його гурт "Антитіла" вступили до лав тероборони Збройних сил України. Про це музикант повідомив на сторінці гурту в соцмережах.

"Територіальна оборона готова до спротиву – ніякої паніки, лише впевненість у тому, що все буде Україна. Слава Україні", - заявив музикант.

Він додав, що у спільному проекті з ТрО збирається покроково показати шлях від рішення підписати контракт до першого офіційного тренування.

«Ставайте пліч-о-пліч з вашими улюбленими виконавцями в лави Тероборони! Сьогодні українці стають на захист держави незалежно від місця проживання, професії, віку чи статі. Вже восьмий рік наша ціль – це мир. Заради нього ми готові дати гідну відсіч кожному, хто захоче принести на наші землі війну. Ми готові до спротиву. Приєднуйся!», - закликали в Теробороні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гурт "Антитіла", фото з instagram
Гурт "Антитіла", фото з instagram

Як повідомляв Знай.uа, десантно-штурмові війська ЗСУ показали українцям на що здатні: прийдуть на допомогу з будь-якої точки на карті.

Знай.uа писав, це ЗСУ або Call of Duty? Захисники України показали, як знищити ворожі танки за допомогою NLAW.

Крім того, Олександр Положинський з "Тартак" підписав контракт з ЗСУ: "Це мало статися раніше".