Скандально відому російську балерину Анастасію Волочкову залишив черговий бойфренд. Про це розповіли в російський ЗМІ.

Як повідомляється, черговий гучний роман любительки шпагатів закінчився нічим. Її бойфренд Сергій виявився меркантильним і бачив у жінці тільки «гаманець на ніжках».

З видатним чоловіком 46-річна Анастасія Волочкова познайомилася на проекті «Давай одружимося!». Вона навіть з'їздила з ним на Мальдівські острови і зізнавалася, що закохана в Сергія по вуха. Правда, за відпустку на Мальдівах зірка заплатила зі своєї кишені.

Анастасія Волочкова з колишнім коханим Сергієм. Фото: Instagram
Анастасія Волочкова з колишнім коханим Сергієм. Фото: Instagram

Разом з тим, в щирість почуттів молодої людини оточуючі повірили насилу. Припускали, що він може виявитися підлим альфонсом.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Тепер же, коли відносини зазнали фіаско, Волочкова схаменулася і визнала, що було багато тривожних дзвіночків.

Наприклад, Анастасія платила за всіма рахунками, оплачувала Сергію випивку і сигарети. "Для мене це не дуже приємний момент, я не люблю нести на своїх плечах чоловіків, хоча неодноразово це робила», — зізнається зірка.

Анастасія Волочкова з колишнім коханим Сергієм. Фото: Instagram
Анастасія Волочкова з колишнім коханим Сергієм. Фото: Instagram

Після знайомства з балериною у Сергія почали з'являтися читачі в соцмережах, і популярність вдарила йому в голову. Чергова спроба "розкрутити" кохану на гроші стала для нього провалом.

"Коли він приїхав на Мальдіви, у нього було 20 передплатників в Instagram, і раптом він став нахабно лізти в мої прямі ефіри, показувати себе скрізь, де тільки можна. На жаль, це не перший випадок у моєму житті, коли люди втрачають голову від слави. Потім він каже: "Настя, а ти можеш 12 мільйонів рублів вкласти в будівництво фітнес-центру? І я буду там керуючим". Уявляєте мій шок? Я вже вклала одного разу і втратила масу грошей", - дивується жінка, яка вже має негативний досвід фінансового провалу з колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним.

Анастасія Волочкова з коханим Сергієм
Анастасія Волочкова з коханим Сергієм

Крім того, Сергій вимагав гонорари за участь в телешоу разом з Волочковою, і вважав, що його особисте життя не менш цікава читачам його сторінки, ніж життя балерини.

"Я йому пояснюю, що якщо мені і платять, то за те, що я Анастасія Волочкова! І тут же отримую відповідь: "Так моє життя теж цікава людям!». Сергійко, а ти не знаєш, з якої пори твоє життя стало цікаве людям? З тих самих, як я виклала перше спільне фото! А ти як був банщиком, так їм і залишишся", - заявила балерина.

Нагадавши, Анастасія Волочкова накинулася на організаторів Олімпіади через скандал з фігуристками: "ці кінчені..."

Раніше Знай писав, Анастасія Волочкова після виступу налякала розбитими ногами:"Плата за успіх".

Також Знай повідомляв, Анастасія Волочкова натякнула на зраду коханого Сергія: "пережити не легко...". Жінка важко переживає розрив з коханим, якому багато прощала