Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова зізналася, скільки заробляє на веденні свого Instagram.

Про це молода матуся та блогерка, яка має понад 170 тисяч підписників в Instagram, розповіла журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна".

Катерина Репяхова активно розвиває свою сторінку в соцмережі в Instagram. Зараз на сторінці блогерки майже 2 тисячі публікацій, це переважно світлини з фотосесій, з подорожей, знімки з зірковим чоловіком та сином Михайликом. Кожний допис блогерки набирає від 5 до 40 тисяч вподобань.

Павлік та Реп'яхова. Фото: Instagram
Павлік та Реп'яхова. Фото: Instagram

Катерина Репяхова зізналася, що спочатку рідні не сприймали цю справу серйозно, адже вони не вірили, що це заняття може приносити дохід.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тому що заробітку ще не було такого. Коли реально побачили, що це моя робота, що мені це приносить заробіток, задоволення, що це мій сенс життя частково, не основний, звичайно, але все ж таки, почали ставитися серйозніше і допомагають. Віктор ще не розумів, навіщо стільки фотосесій мені потрібно. "Навіщо Михайлика тягти на фотосесію, їдь сама. Ще навіщо мене?". Кажу: "Людям же треба, ми потрібні всі разом, якщо тебе не буде, одразу подумають, що щось не так". Але зараз уже чоловік настільки звик до фотосесій, до всього цього – я радію", - говорить Репяхова.

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

Катерина Репяхова зізналася, що поки її Instagram почав приносити заробіток, їй довелося чимало в нього інвестувати. Однак, це був необхідний етап, аби почати заробляти.

"Пост та серія сторіс коштує – 15 тис. гривень, а просто пост – від 8 до 10 тисяч гривень. Дивлячись, який місяць. Грудень був, наприклад, активний. Можливо близько 10 тис. дол. Ну і вклала відповідно перед цим у листопаді я понад 5 тис. дол точно", - підсумувала блогерка.

Нагадаємо, Катя Репяхова впустила у сім'ю з Віктором Павліком ще одного чоловіка: допомагає виховувати сина

Раніше Знай писав, Катерина Репяхова попросила вибачення, коли Віктор Павлік вже сів за байк: "Та невже?". Пара поділилася з фоловерами своїм щастям

Також Знай писав, Катя Репяхова не посоромилася оголитися на всю країну, поки Віктор Павлік на гастролях: "Три дні себе вмовляла"