Молода дружина відомого українського музиканта і композитора Віктора Павлика, Катерина Репяхова, яка на початку літа 2021 року народила сина Михайла, може похвалитися досить великою аудиторією шанувальників в соцмережі Instagram. Там за життям дівчини стежать понад 160 тисяч читачів.

Цього разу вона похвалилася тим, що ростить свою дитину відповідно до рекомендацій Українського психолога і телеведучого Дмитра Карпачова.

"Тільки зараз зрозуміла, який я зробила внесок у майбутнє своєї дитини, працююча з @karpachoff. Я прослухала не один семінар Діми десятки-десятки разів, так як їх організовувала в різних містах України. І хоч тоді я не була мамою ще навіть приблизно, Я завжди себе нею уявляла. І як то кажуть, мотала на вус всю корисну інформацію, яка мені допомагає вже сьогодні. Хорошими батьками потрібно вчитися бути. Нас цьому ніхто не вчив. І незважаючи на те, що мама для мене - приклад турботи і розуміння, знання дитячої психології необхідні кожному з батьків», - вважає молода матуся.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Вона також поділилася важливими тезами, які їй вдалося запам'ятати і пронести крізь роки з семінарів Карпачова:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • Виховувати можна, тільки будучи для дитини авторитетом.
  • Відносини з дитиною - головний інструмент Вашого на нього впливу.
  • Хто така дитина і на що він здатний, він дізнається в першу чергу завдяки батькам.
  • Погана поведінка - не причина для покарань, а наслідок вашого неправильного виховання.

Репяхова і Павлик, фото з Instagram
Репяхова і Павлик, фото з Instagram

Вона супроводила повідомлення фотографією, на якій позує з маленьким сином.

"Фотографія-вогонь, як і сам пост», «Підтримую, ще не будучи мамою, я натрапила в Instagram на рекламу блогу Дмитра. Прослухала кожен безкоштовний вебінар, і зараз моєму синові 2.8 і дуже багато я почерпнула у нього, для наших з сином і відносин і взаємодії, за що дякую», - пишуть в коментарях читачі.

Нагадаємо, Катерина Репяхова заявила про те, що створює свій особистий бренд, поки Віктор Павлік гастролює: "сповнена натхнення"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік зачарував проникливим виконанням колядки, навіть Ольга Сумська не втрималася і почала підспівувати: "Вау, як круто!"

Також портал Знай.uа писав, що Віктора Павлика можна привітати? Катя Репяхова показала кругленький животик: "мрію про доньку"