Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес, який зараз активно займається сольною кар'єрою, часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 650 тисяч осіб.

Володимир Дантес розмістив цікаву Insta Stories, в якій підняв дуже актуальну і важливу тему, особливо для молодого покоління. Артист нагадав про важливість контрацепції, яка здатна знизити ризик небажаної вагітності, а також захворювань, що передаються статевим шляхом.

Свою так звану промову він приурочив до Міжнародного дня презерватива, який щорічно відзначається в багатьох країнах 13 лютого, перед Днем всіх закоханих.

Як зізнався співак, він щиро бажає, щоб це "злощасне" слово не викликало почуття сорому у людей. Також він закликав їх бути більш розкутими, експериментувати і кохати один одного, але звичайно ж, в моменти пристрасті не забувати про тверезий розум і засоби захисту, які зараз можна знайти в будь-якій аптеці.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Показати ще

Скріншот з Instagram, Вова Дантес
Скріншот з Instagram, Вова Дантес

Нагадаємо, Надя Дорофєєва замелькала на екранах по всьому місту і закликала українців приготуватися до 16 лютого: "Тепер точно всі знають"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес показав слід легендарної Metallica у своїй творчості: а задумував кавер на Євгенію Власову

Також портал Знай.uа писав, що Вова Дантес заступився за Надю Дорофєєву через звинувачення на її адресу: "Якщо ще хоч раз..."