Актор і зірка серіалу «Кріпосна» Тарас Цимбалюк поскаржився на неідеальну фізичну форму і небажання дотримуватися різноманітних дієт. Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним слідкують більш ніж 112 тисяч фанатів.

Він опублікував своє селфі в одній лише спідній білизні і заявив, що він «неідеальний».

«Дієта. Раціон. Як би не намагався зараз видавити з себе мотивуючих слів на цю тему, розумію, що я далеко не ідеальний фітнес-фуд-приклад… Якщо бути максимально відвертим, дієту і режим у харчуванні я можу підтримувати не довго. Максимум - 3-5 місяців. Потім треба перерва... Я не приховую, що люблю пиво, МакДональдс, раз в пів року на ніч «Мівіну», торт зі згущеним молоком і тд…. Тому «клеїти» зараз з себе відмінника у підході до харчування сенсу немає», - зізнався чоловік.

Скрін, Instagram Цимбалюк
Скрін, Instagram Цимбалюк

Повірити в це, зважаючи на його міцний прес, досить важко. Однак Цимбалюк запевняє, що не звик обмежувати себе в їжі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

«... Є думки, котрі мені прийняти важко, але ось з чим я погоджуюсь: тривале стримування себе від улюблених продуктів харчування, може негативно впливати на вашу нервову систему, настрій і так далі. Не помічали/відчували такого? Відштовхуюсь від свого досвіду: регулярно тренуюсь, маю форму, прес, масу. Сиджу на здоровому, спортивному харчуванні... але вже не кайфую так від прийому їжі…. І від цього можу бути в мінорі… щось не вистачає… Бо раз в два місяці, особисто для мене, треба з’їсти Біг Тейсті меню, наприклад!», - впевнений актор.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Він додав, що звик розслаблятися лише тоді, коли отримає бажану форму.

«Це і є мій підхід до режиму харчування: спочатку я маю бачити свої куби пресу, а потім… потішити… вуглеводами. Хоча ми вчора з Тіною випили о 23:00 пива і, я вважаю, це була чудова ідея!», - зізнається красунчик.

«Хот-дог! (Це не підпис до твоєї фоточки, а мій краш з некорисного харчування)», - написала в коментарях Даша Трегубова.

Скрін, Instagram Цимбалюк
Скрін, Instagram Цимбалюк

«Мені теж не дають спокою труси, якось все надто акуратно, ніде ні горбика, ні ямки», - жартують коментатори.