Популярне романтичне реаліті "Холостяк" вже багато років тішить українських глядачів. Новий 12 сезон фанати шоу зможуть побачити вже 4 березня на телеканалі СТБ.
На сторінці шоу "Холостяк" в Instagram українцям розповіли, що чекає на них у 12 сезоні.
Звісно з на глядачів чекають красиві романтичні побачення учасниць з "Холостяком" Алексом Топольським. У новому сезоні ми побачимо мальовничі локації, дивовижні історії та зародження почуттів, які точно не залишать нікого байдужими.

Фото: instagram \\ holostyakstb
Фото: instagram \\ holostyakstb


У 12 сезоні "Холостяка" будуть деякі нововведення у проєкті, які буде встановлювати сам Алекс. Вже при знайомстві на дівчат чекатимуть подарунки від Холостяка, а також деякі перевірки. Що цікаво, саме у цьому сезоні з’являться три нових кольори троянд. Однак, що вони означатимуть, поки тримають у таємниці.

Романтичне реаліті "Холостяк" це можливість дізнатися ще одну історію успіху. У 12 сезоні це історія Алекса Топольського, який побудував власний бізнес у США. Свого часу Алексові довелося на собі зазнати всіх тягот життя емігранта, але його наполегливість дала свої плоди, і зараз він власник успішного бізнесу.

Фото: instagram \\ holostyakstb
Фото: instagram \\ holostyakstb


"У романтичному реаліті "Холостяк" немає сценаріїв і дублів. Усе, що ви бачите на екранах, — це реальні історії реальних людей. А тому ви зможете перейняти досвід учасників проєкту і навіть повчитися на їхніх помилках", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще