Переможець другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч зараз користується непоганою популярністю в соцмережі.

Хоч історія кохання з головною героїнею закінчилася далеко не хеппі-ендом і думка численної аудиторії про Андрія Задворного залишається досить неоднозначною з часткою відвертої недовіри, він все ж продовжує активно вести свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить вже майже 50 тисяч чоловік.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

Андрій Задворний показав, як пройшла його зустріч з усіма учасниками "Холостячки", які також як і він, боролися за серце Злати Огнєвіч. Чоловіки зібралися великою компанією і поспілкувалися про своє життя після проекту. На опублікованому фото присутній Дмитро Шевченко, Роман Васильєв, Васко Младенов і сам Андрій.

Скріншот з Insta Stories, Андрій Задворний
Скріншот з Insta Stories, Андрій Задворний

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Один з них, Роман Васильєв, з'явився в Insta Stories у Задворного і відповів на делікатне питання інтимного характеру, порівнявши відомий всім процес з годуванням коня цукром.

У наступних Insta Stories Задворний показав свої недавні "патріотичні" покупки. Він придбав національний прапор України і відпустив жарт про американський протитанковий ракетний комплекс "Джавелін". Після цього він розвісив жовто-синє полотно на будівлі, причепивши до віконної рами. Його вчинок помітив президент Володимир Зеленський і похвалив за таку ініціативу, написавши в особисті повідомлення.

Скріншот з Insta Stories, Андрій Задворний
Скріншот з Insta Stories, Андрій Задворний

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася Каті Осадчій про стосунки з одруженим чоловіком: "Не знаю, як виглядає любов"

Як повідомляв Знай.uа, Гриша Решетник "злив" першу вечірку шоу "Холостяк" з Топольським ще до прем'єри: "Мій рідненький"

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Холостячки" Андрій Задворний придивився до попи дівчини Свечкоренко: Злати Огнєвіч виявилося мало