Відома українська прима-балерина і суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася важкою втратою у своєму житті. Відповідне повідомлення з'явилося на її особистій Станиці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 330 тисяч осіб.

Балерина, яка часто радує своїх шанувальників новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя, оплакує важливого для себе людини.

На жаль, в інший світ відійшла педагог з класичного танцю і методикою, яка зіграла важливу роль в становленні юної Каті Кухар.

Скрін, Instagram Кухар
Скрін, Instagram Кухар

"Сьогодні зустрілася з вічністю Некрасова Алла Олексіївна, видатна викладач з класичного танцю і методики. Вона була і залишиться дуже важливою не тільки в житті нашого коледжу, але і в моєму серці, як педагог, який залишив безцінний слід. Як шкода, що я не змогла вас обійняти в останній раз», - написала прима-балерина. Вона супроводила повідомлення в сторіс своїм спільним фото з покійною. На знімку Катерині - не більше 12 років.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катерина Кухар, фото з Instagram
Катерина Кухар, фото з Instagram

Нагадаємо, Катерина Кухар з "Танців з зірками" зустріла свої 40 років з величезним полегшенням: "не такі ви і страшні". Як заявила Катерина Кухар, її зовсім не лякає ця цифра.

Раніше Знай писав, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася проблемою, серце розбите: "як пояснити дитині". Українська балерина розповіла про проблеми своїх підопічних

Також Знай повідомляв, легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар розповіла, які витівки дозволяє собі під час виступів: "це ніколи не зрозуміло глядачеві"