У мережі розмістили цікаву публікацію, в якій можна дізнатися про те, що відбувається в закуліссі популярного серіалу «Секс і місто». Головна героїня Сара Джессіка Паркер зробила відверту заяву в унікальному інтерв'ю.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Остання серія продовження "Секс і місто" вийшла ще 3 лютого, проте проект "і просто так" досі залишається одним з найбільш обговорюваних серіалів року. Напередодні Сара Джессіка Паркер стала гостею шоу Watch What Happens Live і розповіла про розвиток сюжету, а також про своє ставлення до серіалу. Спойлер: звичайно ж, не обійшлося без питань про Кім Кетролл", - підписаний пост в соцмережі.

Після того, як зірка знаменитого серіалу зробила несподівану заяву, фанати вирішили виговоритися і написали свої думки у відгуках. Крім цього, одна жінка детально описала, про що говорила Сара в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер
Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер

"Сара, цей сезон настільки жахливий, що раджу Вам і не продовжувати його дивитися", "вона не дивилася, але обов'язково подивиться. До речі, актриса зізналася, що їй дуже сподобався розвиток сюжету з Самантою і подякувала за це головного сценариста Майкла Патріка Кінга: "У властивій йому манері він проніс це через всю історію з витонченістю і гідністю, повагою, любов'ю і прихильністю до цього персонажа". Актриса розповіла, що сцена з квітами від Саманти на похоронах Біга виявилася найбільш зворушливою. "Ми всі плакали, коли знімали похорон. Це був прекрасний жест з боку героїні", - додала вона", "я дивлюся 6 сезон,боюся псувати враження і дивитися після закінчення старих сезонів, цей....",- написали фанати культового серіалу.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі розповіли чи робили актриси "Секс у Великому Місті" пластику.