Відомий шоумен і голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко, який до своєї політичної кар'єри був успішним ведучим конкурсу "Євробачення-2017" та інших телевізійних проектів, зараз має значну аудиторію в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 280 тисяч осіб.

Цього разу Олександр Скічко поділився зворушливим знімком своєї дружини Єлизавети Юрушевої. 34-річну дівчину запросили знятися для відомого українського журналу "Vogue". Фотосесія також стала відмінним приводом заявити про чудову новину - парочка чекає поповнення в родині.

Скріншот з Instagram, Олександр Скічко
Скріншот з Instagram, Олександр Скічко

Аналогічна публікація також є і на сторінці Юрушевої в Instagram. На кадрах чітко видно кругленький животик, але подробиць подружжя вирішило не розкривати. Парочку привітали багато українських зірок, серед яких є ведучий Юрій Горбунов, співачка Санта Дімополус, дизайнер Катя Сільченко, дружина Дмитра Монатіка Ірина і спортсменка Анна Різатдінова, а також інші користувачі соцмережі.

Коментарі - instagram.com/aleksandrskichko/
Коментарі - instagram.com/aleksandrskichko/

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коментарі - instagram.com/aleksandrskichko/
Коментарі - instagram.com/aleksandrskichko/

Примітно, що Єлизавета стане мамою втретє. У доньки олігарха Леодіна Юрушева вже є син Даніель від попереднього шлюбу, а також донька Наталія (Тата), батьком якої нібито є Скічко, хоча інформація на просторах інтернету різниться.

Нагадаємо, Олександр Еллерт заговорив про вагітність Ксенії Мішиної після розставання: "Ревнощі були"

Як повідомляв Знай.uа, "Курт*занка": вагітна Ріанна в непристойному образі трусить "принадами" посеред вулиці

Також портал Знай.uа писав, що скандальна Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "Вважаю найкращим подарунком!"