Ще одна прес-конференція ММА в Росії закінчилася бійкою, коли один боєць підійшов до іншого на сцені і спробував напасти на нього, перш ніж втрутилися кілька охоронців.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Прес-конференція ММА вилилася в насильство і хаос, а жива публіка в жаху спостерігала за тим, що відбувається.

Вірусне відео показало масову бійку, що спалахнула після спалаху гніву під час прес-конференції в Росії.

Бійка на прес-конференції ММА
Бійка на прес-конференції ММА

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Шоу, що є частиною Arena Winline, закінчилося, коли боєць з мікрофоном у флісовій кофті підійшов до одного з чоловіків, що сиділи на сцені.

Потім обдерта людина замахнулася кулаком, і почалася бійка. Охороні довелося вийти на сцену, щоб не допустити травм.

Камера зробила панораму, і стало очевидно, що глядачі в шоці спостерігають за тим, що відбувається.

Бійка на прес-конференції ММА
Бійка на прес-конференції ММА

Незабаром інші люди зі сцени підійшли до затриманого бійця, перш ніж послідувала нова бійка.

Це був ще один російський промоушен, компанія, яка з тих пір зізналася в Instagram, що це могло «трапитися тільки з ними», викликала інтерес до бою, організувавши зустріч двох учасників в студії.

Вони дали двом бійцям ММА рукавички і попросили їх сфотографуватися до того, як виникли проблеми.

Один почав розгляд потужним стусаном, перш ніж інший завдав удару.

Після інциденту організатори заходу написали в соціальних мережах: "Це Hype Fighting. Бійка на конференції. Це може статися тільки з нами".

Нещодавно президент Дана Уайт закликав припинити фізичний контакт під час прес-конференцій після того, як Драккар Клозе отримав розтягнення шиї і струс мозку перед скасуванням бою з Джеремі Стівенсом ще в квітні, і Клозе досі не зміг повернутися в спорт. восьмикутник.

Бійка на прес-конференції ММА
Бійка на прес-конференції ММА

"Є правило", сказав Білий. "Ось чому ми тут. Шон Шелбі пропустив це. Шон і я бачимо це по-різному. Я побачив це в соціальних мережах і відразу ж подзвонив йому. "Я бачив, як це сталося в соціальних мережах, подзвонив Шону і запитав: "Де була твоя голова?" Він гарячий, і це Джеремі Стівенс, він Дикун. Я маю на увазі, що ми стоїмо там не для того, щоб добре виглядати і фотографувати. Ми тут, щоб переконатися, що цього не станеться".

Нагадаємо, що Українська лижниця опинилася в центрі скандалу.