Стало відомо про неприємну ситуацію, яка сталася з українською спортсменкою на Олімпійських іграх-2022, що зараз проходять в Пекіні.

Про це повідомляти у заяві Міжнародного агентства з тестування (ITA).

Міжнародне агентство з тестування повідомили, що зразок, який зібрали у лижниці Валентини Камінської показав позитивний результат. У пробі спортсменки знайшли відразу три заборонені речовини.

Допінг - пробу взяли під час Олімпіади в Пекіні 10 лютого, і як виявилося, у неї в крові знайдені местеролон, метилгексанамін і гептамінол.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Спортсменці вже повідомили про те, що її підозрюють у порушенні правил, і поки будуть йти розгляди, вона відсторонена від усіх змагання.

У Валентини Камінскоц є право оскаржити накладення тимчасового відсторонення в Спортивному арбітражному суді (CAS). Також, вона має право запросити аналіз проби Б.

На Олімпіаді лижниці залишається пробігти тільки марафон, однак, тепер незрозуміло, чи зможе вона брати участь.

У цей день також з'явилися і хороші новини з Пекіна. Справа в тому, що Україна отримала свою першу медаль - Олександр Абраменко взяв срібло в лижній акробатиці.

До фіналу змагань Абраменко підійшов з п'ятим результатом. Йому краще вдався перший стрибок, який судді оцінили в 123.53 бали. Золото дісталося спортсмену з Китаю ці Гуанпу.

Нагадаємо, що Фрістайл-наш! Олександр Абраменко завоював першу медаль для України на Олімпіаді-2022

Раніше повідомлялося, що біатлоніст завоював 5 золотих медалей на Олімпіаді-2022 у Пекіні: вперше в історії, українські спортсмени на куражі

Також, 18-річна "Снігова принцеса" забрала золото на першій своїй Олімпіаді в Пекіні: її можна зустріти в ліфтах і метро