Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка відома багатьом завдяки участі в проекті "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, а також навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Новий пост Ольга Фреймут присвятила своїй першій доньці Златі, яку вона народила від колишнього чоловіка, британського бізнесмена Ніла Мітчелла. Відомо, що телеведуча дала дівчинці прізвище батька. У публікації Фреймут зворушливо привітала її з 16-річчям і зробила відверте зізнання з приводу свого материнства.

Скріншот з Instagram, Ольга Фреймут
Скріншот з Instagram, Ольга Фреймут

Ольга адресувала Златі безліч теплих слів і заявила, що весь цей час вона її виховувала, а не навпаки. Відомо, що Фреймут здобула неймовірний успіх на телебаченні це пару років тому і ймовірно, її "зоряний" час був якраз в момент дорослішання доньки.

"Я тоді раділа таким коментарям, хоча, коли твою дитину називають "дорослою", є причина задуматися, а де ж її дитинство?А дитинство неможливе без мами, і не обов'язково для цього бути сиротою. Залишитися без дитинства можна, коли мама займається осяйною кар'єрою. Так, Злата, не все у моєму материнстві з тобою було хрестоматійним.Будь щасливою і благословенною Господом! У тобі галицька і шотландська кров, ти горда і незламна", - написала Фреймут.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Сама Злата на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 40 тисяч осіб, розповіла про своє життя на сьогоднішній день. 16-річна дівчина повідомила, що вже тривалий час живе в школі-інтернаті за межами Санта-Барбари, відносно недалеко від Лос-Анджелеса, але далеко від рідної мами. Вона також звернулася до влади США і поцікавилася, чи не час їй видати грін-карту. А ще Злата поділилася своїми відчуттями перед 16-річчям.

"Це момент, коли я відчуваю, що мені потрібно почати робити більше індивідуальної роботи, інакше я задихаюся від рутини, і я боюся втратити цю іскру і ту мрію, яку шестирічна дитина в мені змушує мене продовжувати слідувати. Я не перестала робити те, що мені потрібно зробити, щоб побудувати своє майбутнє, але все починається всередині", - написала Мітчелл.

Нагадаємо, леді або все ж "пацанка"? Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл носить такі короткі спідниці, що навіть мама в молодості не наважувалася

Як повідомляв Знай.uа, "Ревізор" Ольга Фреймут заборонила українцям дзвонити далеким родичам: "Когось збила машина?"

Також портал Знай.uа писав, що "Ревізор" Ольга Фреймут розбавила коктейль своїм волоссям, українці в подиві: "Набридла"