На сліпих прослуховуваннях шоу "Голос країни" одна з учасниць вразить суддів своїм абсолютно новим виконанням популярного хіта гурту "KALUSH".

Уривком потужного виступу Вероніки Слюзалек поділилися на сторінці "Голосу країни" в Instagram.

Вже у неділю, 20 лютого українці побачать новий епізод популярного шоу "Голос країни". Саме тоді серед численних учасників виступить Вероніки Слюзалек, яка покаже нове звучання популярного хіта "Додому" гурту KALUSH.

Вероніки Слюзалек, скрішот
Вероніки Слюзалек, скрішот

Дівчина сама є авторкою пісень та часто дає нове звучання вже відомим хітам. На шоу "Голос країни" вона прийшла, аби якомога більше познайомилися з її баченням пісень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вероніки Слюзалек, скрішот
Вероніки Слюзалек, скрішот

"Музика з'явилася у моєму житті з самого дитинства, коли бабуся співала мені пісні на ніч. Вона привила мені цю любов до народної творчості. Я пишу в тому стилі, в якому ще ніхто не робив. Я прийшла на "Голос" аби показати нове звучання", - зізналася учасниця сліпих прослуховувань Вероніка Слюзалек.

Вероніки Слюзалек, скрішот
Вероніки Слюзалек, скрішот

Однак, чи розвернеться до Вероніки хтось із суддів, поки не відомо. Це українці вже побачать у п'ятому епізоді шоу "Голосу країни-12" 20 лютого о 21:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, на "Голос країни" з'явиться брутальний рокер - Оля Полякова вже закусила губки в передчутті: "Іди сюди"

Раніше Знай писав, Wellboy розповів, навіщо сів на дівчат на нацвідборі Євробачення: "Використовував декоративное". Виступ українського співака розкритикувала Тіна Кароль і Павло Лодигін

Також Знай повідомляв, Дорофєєва зізналася в напружених стосунках з Потапом через суддівство на "Голос країни-12": "Не так, як в минулому..."