Wellboy розповів про свій виступ на Нацвідборі, який розкритикувала Тіна Кароль. Про це повідомляє телеграм-портал Культурна пральня.

12 лютого в Україні пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення. Спільним рішенням журі та глядачів на конкурс поїхала Аліна Паш, яка отримала 15 голосів. Друге місце зайняв колектив Kalush з чотирнадцятьма голосами за і Wellboy, який отримав 13 голосів.

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

Останній Виконавець виступив зі своєю композицією Nozzy Bossy, яку презентував разом з кліпом напередодні. За словами самого співака, його сингл про силу села і простих людей, які міцно стоять на ногах.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У рамках виступу на Нацвідборі Вельбой присів на дівчат з балету-супроводу. За це його розкритикували судді. Тіна Кароль сказала, що їй такий елемент номера не дуже сподобався, а Павло Лодигін прямим текстом звинуватив в об'єктивізації жінки.

[quote author=""] " ми чомусь навіть не подумали про це. Це був художній образ. Дівчата-як трон. Вони були в таких красивих костюмах, як пелюстки соняшнику, теж виконували ДЕКОРАТИВНЕ завдання

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - не старіюча класика.

Нагадаємо, Kalush присвятив мамі пісню на нацвідборі "Євробачення-2022": "Європа кайфує від цього стилю".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia поділилася несподіваною новиною, скоро з'явиться на світ.