Відома російська балерина Анастасія Волочкова в черговий раз осоромилася, цього разу на публіці. Шанувальники не оцінили такого маневру.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона радує українців новим контентом, який найчастіше викликає суперечки в мережі. Все через відвертих для її віку образів, а також шпагату.

Цього разу дива не сталося, і дівчина знову сіла на шпагат. Ось тільки, не вдома, а на публіці.

Анастасія Волочкова прийшла у великий супермаркет, де набрала два візки продуктів, і як Ван Дамм зробила шпагат між ними.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зараз в супермаркеті знижки до -30% на віскі! Вони такі щедрі, що хочеться танцювати🥳 віскі-один з найкращих подарунків чоловікові, а з METRO він ще й вигідний для вас!" - йдеться в повідомленні під постом. По всій видимості, дівчина почала замислюватися про подарунок для чоловіка заздалегідь.

Менше місяця тому вона оголосила про розставання зі своїм хлопцем на ім'я Сергій. Вони відпочили в іншій країні, і він вирішив, що вони не можуть бути разом.

Одна дівчина бути не любить, тому кілька днів тому показала свого нового хлопця, він бізнесмен. Звичайно ж, перший час вона буде приховувати його ім'я і особистість, але, про те, що вона не самотня вирішила відразу повідомити.

У коментарях користувачі нічого не змогли писати, так як Анастасія Волочкова їх закрила. З чим це пов'язано-невідомо. Можливо все через рекламного поста, а можливо через хейта на рахунок шпагату.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова зізналася, чого їй коштував роман з банщиком Сергієм

Раніше повідомлялося, що володарка шпагату Анастасія Волочкова проміняла двох бойфрендів на молодого ведучого

Також, Анастасія Волочкова накинулася на організаторів Олімпіади через скандал з фігуристками