Народний артист Росії Борис Невзоров пішов з життя у віці 72 років. Про це повідомляє портал Дождь.

Про загибель розповіла директор Малого театру Тамара Михайлова. За її словами, причиною смерті став коронавірус.

На рахунку Невзорова більше 100 ролей в кіно і серіалах, в тому числі у фільмах "дурень", "Майор", "Завод", "Люди на болоті", "повінь", серіалі «Каменська», "Далекобійники", "Вороніни" та інші. Тим не менш, Невзоров був переважно театральним актором.

Російський артист народився в 1960 році в Краснодарському краї. У період з 1967-1968 року він працював в Астраханському ТЮГу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

З 1975 року після закінчення студії МХАТ він був у колективі Московського нового драматичного театру. Згодом він відпрацював у Мосраді, театрі К.С. Станіславського. З 2005 року він працював у Малому театрі протягом сімнадцяти років і відіграв у безлічі вистав.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Володимир Жириновський не дихає без ШВЛ, головний мозок вражений. Лідер російської партії "ЛДПР" Володимир Жириновський заразився коронавірусом і був направлений в Центральну клінічну лікарню

Портал Знай.uа повідомляв, що помер Леонід Куравльов-зірка "Іван Васильович змінює професію"і " Бригада". Пішов з життя великий радянський і російський актор Леонід Куравльов.

Також Знай повідомляв, що пішов з життя режисер Віктор Мережко: його фільми знають мільйони. Про загибель чоловіка повідомив Союз кінематографістів Росії. Причина загибелі відомого радянського актора і режисера невідома.