Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій, що не дала максимальний бал Аліні Паш через погані передчуттів. Про це повідомляє телеграм-портал Muzvar.

Через скандал з переможницею Національного відбору Аліною Паш " Суспільне "прийняло рішення запропонувати представляти Україну на Євробаченні-2022 групі" Kalush Orchestra", яка посіла друге місце.

Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol

Незважаючи на те, що Аліна Паш виграла національний відбір на Євробачення-2022, і повинна була представляти країну на конкурсі. Однак, їй довелося відмовитися від конкурсу, так як її відвідування Криму в 2015 році вилилося в скандал. Вона не змогла довести мовнику, що в'їжджала туди саме через територію України.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В Інтернеті з'явився відеозапис з невишедшей програми" Світське життя", на якій одна з журі Нацвідбору Тіна Кароль прокоментувала ситуацію. За її словами, тоді у фінальній частині Нацвідбору вона не поставила максимальний бал.

"Аліна Паш отримала від мене 6, тому що я відчувала, що десь щось не так. Тому що занадто багато галасу. А Kalush отримав 7", - повідомила вона.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Нагадаємо, що Катя Осадча впустила українців у свою спальню, Юра Горбунов не проти

Також Знай.uа повідомляв, що Тіна Кароль в легкій сукні показала, що таке справжня ніжність: "на зустріч щастя". Тіна Кароль одягла ніжну сукню, яка вдало підкреслила її струнку фігуру

Раніше Знай писав, Тіна Кароль з бездонним декольте на фіналі Нацвідбору показала, на що здатна: "окремий вид мистецтва"