Онука української співачки Софії Ротару, яка відома своїми хітами "Одна калина" і "Червона рута", має значну аудиторію в Instagram. Соня Євдокименко регулярно розміщує свіжі публікації і виблискує своєю красою для підписників, число яких перевищує 160 тисяч.

Нові знімки юна красуня зробила далеко від рідної країни, на геолокації можна помітити позначку Манхеттена. Як відомо, вона вже довгий час навчається на дизайнера в США. Для фотосесії вона обрала дуже цікавий образ - стильну сукню сірого кольору у вигляді жакета, яка вдало підкреслює її стрункі ніжки, а доповнити наряд вона вирішила спокусливими шкіряними рукавичками.

Скріншот з Instagram, Соня Євдокименко
Скріншот з Instagram, Соня Євдокименко

Серед коментарів можна помітити захоплені компліменти, адресовані Соні Євдокименко. Спору немає, дівчина дійсно володіє неймовірною красою, маючи витончені риси обличчя і довге волосся.

Коментарі - instagram.com/iamsofiaeve/
Коментарі - instagram.com/iamsofiaeve/

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Коментарі - instagram.com/iamsofiaeve/
Коментарі - instagram.com/iamsofiaeve/

Очевидно, онука легендарної артистки знає про свої сильні сторони, адже її не раз порівнювали з моделлю Сінді Кроуфорд, тому вона теж вирішила не відсиджуватися осторонь і зараз потихеньку вливається в світ фешен-індустрії.

Нагадаємо, онука Софії Ротару без спідниці в чоловічому піджаку блиснула стрункими ногами: "Дуже рафінована"

Як повідомляв Знай.uа, син Софії Ротару попрощався з найріднішою, розставання неминуче: "Обіймайте міцніше"

Також портал Знай.uа писав, що онука Софії Ротару показала свого улюбленого "блондинчика", жодна жінка не встоїть: носить на руках