Турецький актор Бурак Озчівіт зіграв у багатьох знаменитих серіалах таких як, "Величне століття", "Оліпа любов", "Заснування: Осман", і багатьох інших. Завдяки зйомкам і своїй грі йому вдалося отримати немаленький капітал.

37-річний Бурак Озчівіт є одним з найбільш високооплачуваних акторів в Туреччині. Зараз його статок оцінюється в п'ять мільйонів доларів, а за деякими даними він заробляє по одному мільйону доларів на рік. За один епізод в серіалі Бурак отримує 26 тисяч доларів - жоден актор в Туреччині не має подібних гонорарів, передає youtube-канал "MixShow".

Скрін, Instagram Бурак Озчівіт
Скрін, Instagram Бурак Озчівіт

У Туреччині величезна конкуренція серед акторів. Саме тому Озчівіт не збирається бездумно витрачати гроші на різні дрібнички, він намагається успішно інвестувати свій капітал. Актор любить вкладати свої гроші в нерухомість і дорогоцінні метали, зокрема золото. Його також цікавлять дорогі годинники, він упевнений, що з часом вони не втратять своєї вартості, а навпаки виростуть в ціні.

Бурак Озчівіт. Фото: Instagram
Бурак Озчівіт. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім зйомок у фільмах і серіалах, Бурак Озчівіт має безліч рекламних контрактів. Однак в сім'ї на рекламі заробляє не тільки актор. Нещодавно в одній з реклам з'явилася його дружина Фахріє і син Каран. За рекламу підгузників вони заробили 230 тисяч доларів.

В активах Бурака Озчівіта також є кілька об'єктів нерухомості. Його сімейне гніздечко знаходиться в елітному районі Бейкоз непаделеку від Стамбулу, саме там пара проводити весь свій вільний час. Це чотириповерховий особняк з басейном.

Будинок Бурака Озчівіта, скріншот
Будинок Бурака Озчівіта, скріншот

Також Озчівіт володіє будинком в курортному Гумшлюку, недалеко від Бодруму. Також відомо, що неподалік пара шукає ще одну віллу на яку готова витратити майже два мільйони доларів. Бурак зазначив, що вони хочуть розширити територію для комфортного відпочинку з дитиною.

Бурак Озчивіт, фото з Instagram
Бурак Озчивіт, фото з Instagram

Крім нерухомості Озчівіт володіє і автопарком. Він має Mercedes Геленваген, Land Rover, BMW, Land Rover Defender, а також кілька розкішних Ferrari.

Нагадавши, зірка" чудового століття " Бурак Озчівіт може потрапити до в'язниці на 4 роки: вже був у суді. Бурак Озчівіт може потрапити до в'язниці через те, як ставився до членів знімального майданчика серіалу

Також Знай повідомляв, зірка "чудового століття" Бурак Озчівіт взлохматілся поодинці, озирнувшись по сторонах: "Красунчик". Актор показав себе після пробудження, гріючись під ласкавими сонячними променями

Раніше Знай писав, зірка" чудового століття "Бурак Озчівіт повернеться на екрани в ролі відчайдушного головоріза: "сенс мого життя"