Відома вже не перший десяток років українська співачка, часта гостя всіляких розважальних телевізійних шоу в якості судді і авторитетного експерта Наталія Могилевська продовжує радувати своїх фанатів яскравими новинами і кадрами із зоряного життя.

Однак цього разу Наташа заявила, що деяких пісень її шанувальники на концертах у Києві не почують.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Відразу попереджаю, не ображайтеся і не турбуйтеся. Я навмисне виключила деякі пісні з програми концертів 9 і 10 березня в Києві. Деталі в сторіс.", - пише Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я прибрала зі свого концерту всі повільні і всі сумні пісні. Не буде жодної.. Це для мене самої ось так-поууу.",- розповіла Наталія Могилевська в студії "Русское радио Украина".

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

А трохи раніше в Stories Наталії Могилевської видно, що співачка відвідувала медичний заклад, в якому проходила обстеження і вирішила показати потім своїм передплатникам цілу серію з міфів про здоров'я і медицину.

Варто також нагадати нашим читачам, що буквально днями Наталія Могилевська в розкішній сукні заспівала свої хіти на премії Михайла Поплавського. Для виступу для Наталії пошили сукню в монохромній гамі з вирізом і стразами. Ефектним акцентом вбрання є еполет, прикрашений камінням.

Новий раніше повідомляли, "Ну яка логіка?": Наталія Могилевська на "Іграх талантів" кине виклик Jerry Heil.

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Могилевська в сукні з екстремальним розрізом похизувалася видатним досягненням: Михайло Поплавський оцінив.

Знай.uа писав, "Пісня - об'єднує!": відбулася грандіозна музична премія "Українська пісня року 2021".