Вже незабаром стартує 12 сезон романтичного реаліті "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі. Однак, про учасниць поки нічого не відомо.

В одному зі свіжих рекламних роликів "Холостяка" зазначили, що однією з претенденток на серце Алекса Топольського буде голлівудська акторка.

Ім'я цієї героїні вирішили тримати у таємниці аж до старту 12 сезону реаліті. Однак відомом, що ця голлівудська акторка приїде з Маямі, до того ж вона має українське походження.

Кадр з шоу "Холостяк"
Кадр з шоу "Холостяк"

Для Алекса Топольського вона підготувала щось не звичне. Вже під час першої зустрічі вона влаштує йому побачення з зав'язаними очима та помістить до клітки.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Кадр з шоу "Холостяк"
Кадр з шоу "Холостяк"

"Я готовий", - зізнався Алекс Топольський.

У коментарях користувачі мережі одразу ж прийнялися ділитися своїми враженнями стосовно нового ролику напередодні прем'єри "Холостяка".

Кадр з шоу "Холостяк"
Кадр з шоу "Холостяк"

"Вона напевно в Голлівуді хвилину знімалася", "Невже Джолі приїхала за Холостяком)", "Те, що вона з Голлівуду, ще абсолютно нічого не означає)", "Я впізнала про цю актрису, вона в Голлівуді труп грала", "Неприємно схожий на Задворного. І здається таким же слабаком", - зазначили вони.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський заспокоїв українців перед прем'єрою - через погрози: "Втім, як і завжди". Український бізнесмен звернувся до своєї аудиторії в соціальній мережі

Раніше Знай писав, зародження почуттів, три кольори троянд і перевірки дівчат: чим дивуватиме українців 12 сезон "Холостяка" з Алексом Топольським

Також Знай повідомляв, Алекс Топольський хоче втекти на Балі одразу після прем'єри "Холостяка": "Чому б і ні?". Новий герой "Холостяка" розповів про свої грандіозні плани