Вже незабаром українці побачать п'ятий епізод талан шоу "Голос країни". У цьому випуску буде чимало цікавих виконавців та навіть з'явиться дівчина, яка пише пісні для гурту KAZKA та поп-діви Тіни Кароль.

Про це розповіли на сторінці "Голос країни" в соцмережі Instagram.

Так, стало відомо, що п'ятому випуску на головну вокальну сцену країни вийде авторка пісень та виконавиця Катерина Офліян. Що цікаво, пісні її авторства зараз співають KAZKA, Тіна Кароль та інші. До того ж саме вона написала трек для серіалу "Моя улюблена Страшко".

Чим дивуватиме "Голос країни", скріншот
Чим дивуватиме "Голос країни", скріншот

У цьому ж випуску несподівано повернеться Тіна Кароль. Знаменита співачка прийшла підтримати одну з учасниць. Однак, цікаво що це буде їхня перша зустріч, оскільки до цього Катерина і Тіна спілкувались виключно у мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Суддів вразить своїм голосом Нарек Амірян з Вірменії. Декілька місяців тому він вперше побачив відео "Голосу країни" на YouTube і без вагання подав заявку на кастинг. У Вірменії він працює хірургом, і немає жодної музичної освіти.

У пятому епізоді на "Голос країни" повернеться Карини Столаба, вона раніше вжебрала участь у дитячому голосі та зуміла дійти до фіналу. Через три роки дівчина вирішила ще раз спробувати свої сили вже у "Голосі країни".

Окрім цього на сцені "Голос країни" виступить гурт "Guli-Guli band". Ярина, Василина та Дарина роблять експериментальну музику, міксуючи український фольклорний зі світовими хітами. Дівчата за фахом — професійні фольклористки. Окрім того, паралельно учасниці працюють бек-вокалістами гурту KAZKA.

Нагадаємо, українка закачає Дорофєєву на "Голос країни" під хіт фіналістів Нацвідбору: "Хороша новина"

Також Знай писав, на "Голос країни" з'явиться брутальний рокер - Оля Полякова вже закусила губки в передчутті: "Іди сюди"

Раніше Знай повідомляв, Дорофєєва зізналася в напружених стосунках з Потапом через суддівство на "Голос країни-12": "Не так, як в минулому..."