Відома українська співачка та головна героїня другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч насмішила мережу кумедним відео.

Злата Огнєвіч має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто ділитися з ними новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя у соціальних мережах. Цього разу Злата Огнєвіч вирішила записати оригінальне відео для популярної мережі ТikТok.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

Спочатку на кадрах Злата Огнєвіч з'являється сидячи перед камерою. Тут вона зізналася, що поки вона одинока і перебуває у статусі "Холостячки" активно говорить, що не хоче дітей і взагалі вона чайлдфрі. Однак, коли кадр змінюється знаменита співачка з'являється з животиком.

"Вагітна я, коли знайшла нормального чоловіка", - іронічно додала Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

Користувачам мережі дуже сподобалося її нове відео, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки коментарів.

"Шедевр 😂", "Ахахахах", "Так воно і буває)))", "На Біс будь ласка проспівайте уривок з опери, дуже знайомо😏😅", "Смішнюха", "Ти не знайдеш нормального мужика, якщо будеш обирати, як на проекті", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася Каті Осадчій про стосунки з одруженим чоловіком: "Не знаю, як виглядає любов". Співачка розповіла, з ким вважає за краще будувати відносини

Раніше Знай писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч одяглася в чорне мереживне - відчула весну: "Розбурхує кров". Артистка поділилася грандіозними планами на майбутню весну, яку дуже чекає.

Також Знай писав, учасник "Холостячки" показав, як задовольнити і жінку, і коня одним жестом: Андрій Задворний взяв на замітку