Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 470 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Співачка знову поділилася знімками з відвертої фотосесії. Як відомо, це не єдині її кадри в оголеному вигляді, вона любить демонструвати своє підтягнуте тіло численної аудиторії. Цього разу вона одяглася в спокусливу білизну чорного кольору з мереживами і доповнила образ туфельками на шпильці, і звичайно ж, нарвалася на сотню компліментів на свою адресу.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підписі до публікації вона розповіла про свої плани, які збирається здійснити вже цієї весни. Як заявила артистка, вона дуже чекає цього чарівного сезону, адже їй пристоїть виступити на багатьох концертах, випустити нові пісні, знятися у фотосесія і відправитися в подорож з коханою людиною, про яку вона поки що не розповідає. Також вона хоче здати на водійські права.

"Відчуваєте, як ВЕСНА літає в повітрі і розбурхує кров? 🕊🤍🐾 Я дуже чекаю саме цю весну...." - написала співачка.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаэмо, фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко приголубив ту, що вірніше і чесніше Злати Огнєвіч: "Ніколи не прикидається..."

Як повідомляв Знай.uа, учасник "Холостячки" показав, як задовольнити і жінку, і коня одним жестом: Андрій Задворний взяв на замітку

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч зізналася Каті Осадчій про стосунки з одруженим чоловіком: "Не знаю, як виглядає любов"