Герой нового фільму про шахраїв дав інтерв'ю і висловив свою позицію. Про це повідомляє портал Spletnik.

Йдеться про Шимона Хаюта, що фігурує в новому документальному фільмі Netflix «The Tinder Swindler» (Аферист з Тіндер). Історія розповідає глядачам про самозванця, який видає себе за сина ізраїльського мільярдера Льва Леваєва Сайомне, який знайомився з дівчатами в Tinder і обіцяв "золоті гори". Але незабаром жертви стикалися з жахливою правдою: все це фейк, а приватні літаки, розкішний образ і п'ятизіркові готелі виявилися лише пасткою.

Сам Шимон Хают заперечує свою причетність до шахрайських схем.

Шимон Хают, фото: Tinder
Шимон Хают, фото: Tinder

"я був звичайним самотнім хлопцем, який хотів познайомитися з дівчатами в мобільному додатку, Я ніякий не аферист з Tinder", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Хают додав, що в кінофільм документальний, проте в реальності дана історія була повністю сфабрикована.

"Я не шахрай і не фейк. Не знаючи мене, люди не мають права мене судити", - повідомив він.

Шимон Хают, фото: Tinder
Шимон Хают, фото: Tinder

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що "Аферист з Tinder" похвалився новою "пасією":"тепер дівчата ще більше з ним хочуть". Відомий аферист, якому вдалося уникнути покарання, Симон Леваєв, похвалився новою дівчиною, моделлю, з якою показав відео для своїх "шанувальників".

Як повідомляв Знай.uа, українцям телефонують "з Приватбанку" і виманюють дані, всі паролі у шахраїв: "їх покривають".

Знай.uа писав, Tinder заблокував Саймона Леваєва, який виманив у дівчат мільйони: все через документальний фільм Netflix.