Христина Соловій обурилася діями російського репера. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка і музикант стала популярною після дебютного відеокліпу "Тримай", який зібрав понад двадцять мільйонів переглядів на відеохостингу Youtube і увійшов список найбільш популярних україномовних музичних відеозаписів. Дівчина є першою співачкою, продюсером якої став Святослав Вакарчук. На її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram 51,3 тисячі фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

Нещодавно жінка опублікувала посаду в Інстаграмі та Твіттері, де поскаржилася на російського репера, який, як запевняє Соловій, вкрав пісню. Ім'я його вона не назвала, проте, ймовірно, йдеться про Павла Ізотова.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Один москальський х*й, який називає себе репером, спаплюжив мою пісню, спотворив мій голос і навалює з нею свій русскій реп у тіктоках та ютубі. Тепер тероризує моїх юристів, команду і команди інших артистів, щоб очистити права. Просто вкрав, привласнив моє без дозволу і тепер я повинна "поділитися" офіційно?",- повідомила вона.

Раніше повідомлялося, що Христина Соловій зізналася Сергію Жадану, навіщо знялася оголеною для Playboy

Нагадаємо, улюблениця Святослава Вакарчука Соловій вперше роздяглася на камеру: майже, як у Playboy. Зірка заявила, що її тіло - це її справа. Варто тільки поглянути на ці знімки

Як повідомляв портал "Знай.ua", повна протилежність Ані Лорак: протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, чому ніколи не співатиме російською.