Людмила Балан розповіла про день народження свого чоловіка. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Мама молдавського виконавця Дана Балана, якому приписують роман з українською співачкою Тіною Кароль, Людмила Балан є активною послідовницею соцмережі Instagram, де у неї вже майже 33 тисячі передплатників. При цьому величезна частина її фан-аудиторії з України, так як постійно під її фотографіями можна побачити написи російською та українською мовою.

15 лютого жінка опублікувала фотографії молодого батька Дана Балана Міхая. Справа в тому, що чоловікові в цей день виповнюється 68 років.

"Сьогодні був день, повний спогадів, емоцій, радості і безтурботних думок! З днем народження мого чоловіка, Міхая Балана!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Численна аудиторія Людмили приєдналася до побажань у бік Міхая.

"Нехай несподіваним сюрпризом вас життя сьогодні здивує, наповнить серце оптимізмом, мрії і мрії - втілить! Вас вітаю з днем народження, нехай супроводжує завжди, гідним цілям всім-везіння і нехай сповільнять хід року! Великий привіт з України всій родині Балан!"; "З днем народження! Бажаю міцного здоров'я і щастя вам!🎂🎉🥳😍😍😍💜💜💜💜💜💜💜"; "Красива пара", - повідомляють вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що лікар Анни Трінчер "заборонив" їй показувати нові груди на відпочинку - ні позаігравать, ні купуватися.

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами-прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - нестаріюча класика.