Олексій Тригубенко розповів про зміну професій. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Олексій Тригубенко запам'ятався багатьом українцям в ролі ідеального чоловіка, а шанувальники бізнесмена були дуже засмучені, коли Ксенія Мішина вибрала замість нього Олександра Еллерта у фіналі "Холостячки". Довгий час Олексій не шукав нових відносин, а зайнявся блогерством і досить успішно: на його офіційному пості в соціальній мережі 174 тисячі передплатників.

Олексій Тригубенко. Фото: Clutch
Олексій Тригубенко. Фото: Clutch
Олексій Тригубенко. Фото: Clutch

19 лютого Тригубенко опублікував пост в Instagram, де розповів про тренд зміни професій. Він зазначив, що на даний момент в 21 столітті йде тренд на автоматизацію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Багато спеціальностей замінюють автоматизація в it і тенденція буде тільки погіршуватися. Але можна на це подивитися з іншого боку - відкриваються нові ринки, з'являються нові можливості і зростає потреба у роботодавців на нові спеціальності. При цьому з великим окладом і завданнями цікавіше", - повідомив він.

Нагадаємо, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "вона бісила, але без неї ніяк"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами-прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.