Відома українська кулінар, ресторатор, а також суддя проекту "МайстерШеф" Ольга Мартиновська, показала шанувальникам, як виглядала в дитинстві. Відповідне повідомлення вона опублікувала на офіційні сторінці у соцмережі Instagram, де за її успіхами і особистим життям стежать 203 тисячі глядачів.

На опублікованому знімку Мартиновській – не більше двох років. У дівчинки на фото – щирий і хвацький погляд, лукава посмішка. Здається, ніби вона замислила якийсь веселий вибрик.

«…тільки коли переглядаю фото усвідомлюю як швидко час спливає… класно, що очі не змінилися) горять», - поділилася своїми роздумами кулінар.

Скрін, Instagram Мартинівська
Скрін, Instagram Мартинівська

У коментарях погоджуються із її твердженням про те, що очі залишилися такими ж веселими і щирими.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

«Очі точно не змінилися», «Та і посмішка така ж… в моєї доньки такий халатик був зелененький...», «Яка ти тільки хорошенька!», «Олечка чудова! А очки горять, це так!», «Добре, що ваша «внутрішня дитина» з вами», - впевнені підписники сторінки.

Ольга Мартиновська, фото: Instagram
Ольга Мартиновська, фото: Instagram

«Байкове платтячко нашого дитинства», «Лише виросли, а посмішка така ж і очі горять», «I не лише очi горять ,а й Ваша посмiшка такою ж милою и гарною залишилася !Ви Чарiвна i у дитинствi i зараз!», - додають інші читачі.

Раніше повідомляли, суддя "МайстерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська показала, до чого її довело катання на лижах: "Не знаю, як встану з ліжка".

Як повідомляв Знай.uа, суддя "МайстерШеф. Битва сезонів "Ольга Мартиновська показала справжнє Love is із Вовою Ярославським: "Яка ти смачненька".

Знай.uа писав, суддя "МайстерШеф" Оля Мартиновська дісталася вершини небезпечного вулкана - не до рецептів: "У серці завжди..."