Відома українська бізнесвумен, ресторатор, а також зіркова суддя проєкту "МайстерШеф" Ольга Мартиновська звернулася до своїх глядачів і шанувальників просто з кавказького вулкана Казбек (Грузія). Справа в тому, що Ольга спробувала підняти дух українців у День єднання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Мартиновської в мережі Instagram, де за нею стежить 200 тисяч осіб.

Публікація Ольги Мартиновської, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Мартиновської, скріншот: Instagram

"День єднання! За спиною Казбек, а в серці завжди Україна! Давно запланована поїздка, що випала на такий непростий період... Віруня вдома. Завтра і я буду вдома. Я вірю щиро, що все точно буде добре! Мир і спокій! Віра і любов!", - пише Ольга Мартиновська.

Публікація Ольги Мартиновської, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Мартиновської, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У свіжій публікації видно, що Оля зробила фотографію на тлі засніжених грузинських гір, серед яких видно вершину вулкана Казбек.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Ольга Мартиновська зізналася, що дуже любить подорожувати. У кожній поїздці вона обожнює пізнавати країну через її кухню і може витратити навіть останні гроші на хороший ресторан.

Ресторатор зізналася, що їй пощастило відвідати чимало країн, проте все ж до Америки і далекої Азії вона досі не дісталася.

Раніше повідомляли, суддя "МайстерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська показала, до чого її довело катання на лижах: "Не знаю, як встану з ліжка".

Як повідомляв Знай.uа, суддя "МайстерШеф. Битва сезонів "Ольга Мартиновська показала справжнє Love is із Вовою Ярославським: "Яка ти смачненька".

Знай.uа писав, найромантичніша страва на День святого Валентина: геніальний рецепт від зірки "МайстерШеф" Ольги Мартиновської.