На проекті «Голос країни» поділилися подробицями закулісного життя, які не потрапили до телеефірів.

Відповідне повідомлення опублікували на офіційні сторінці у соцмережі Instagram, де за проектом стежать понад півмільйона глядачів.

«Те, чого ти не побачиш в ефірі 1+1. У новому бекстейджі учасниця «Голос.Діти-4» Nino Basilaya @nino.basilaya.official покаже справжній ексклюзив та ближче познайомить тебе з учаасниками, які вже завтра будуть вражати нас своїм талантом. Як виконавці готувалися до нового сезону, що надихає їх у тренерах та до кого в команду хотіли би потрапити? Дізнавайся усі подробиці у четвертому діджитальному випуску нашого бекстейджу просто зараз», - пропонують автори допису.

Учасницям шоу запропонували пройти бліц-опитування на несподівану тематику.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

«Що б ви обрали: вечірка з Надею Дорофеєвою чи філіжанка кави зі Святославом Вакарчуком?», - запитала ведуча. Дівчата обрали перший варіант.

«Послухати симфонію з Олею Поляковою чи сходити на реп-концерт із Потапом?», - продовжує ведуча. Дві з трьох обрали похід із Потапом.

"Голос країни-12". Фото: скріншот youtube
"Голос країни-12". Фото: скріншот youtube

«Зібрати солд-аут чи стати топ прослуховування на всіх цифрових майданчиках?», - питає Ніно. Дівчат привабив більше варіант №1.

В іншому інтерв’ю ведуча зізналася, що їй вдалося потрапити на проект з четвертої спроби.

«Ця сцена любить спокійних, впевнених, чесних», - додала вона.

Нагадаємо, українка закачає Дорофєєву на "Голос країни" під хіт фіналістів Нацвідбору: "Хороша новина"

Також Знай писав, на "Голос країни" з'явиться брутальний рокер - Оля Полякова вже закусила губки в передчутті: "Іди сюди"

Раніше Знай повідомляв, Дорофєєва зізналася в напружених стосунках з Потапом через суддівство на "Голос країни-12": "Не так, як в минулому..."