Олег Винник розповів про те, що дарують йому шанувальниці. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Відомий український співак і улюбленець тисяч жінок Олег Винник регулярно змушує серця своїх прихильниць битися сильніше, викладаючи подробиці свого життя і творчість. На його офіційній сторінці в Instagram 964 тисячі фоловерів, які намагаються лайкати і коментувати кожен його пост.

Олег Винник, фото з Instagram
Олег Винник, фото з Instagram

Зовсім недавно чоловік дав інтерв'ю Каті Осадчій в рамках шоу"Світське життя". Телеведуча вирішила поцікавитися, які подарунки він отримує від прихильниць на День святого Валентина.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кілька днів тому працювали в Закарпатті. Мені організували чан", - зізнався відомий співак. Також він додав, що прийняв молочну ванну Клеопатри.

"Я ніколи в житті не був у молоці, мені туди накидали лєпєстков, красних роз", - з іронією згадує він.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що українці не оцінили образи зірок на премії "Пісня року", дісталося і Каті Осадчій. Артисти з'явилися на популярній українській премії, а також дали інтерв'ю телеведучій.

Як повідомляв Знай.uа, уприватник "Холостячки" показав, як задовольнити і жінку, і коня одним жестом: Андрій Задворний взяв на замітку

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.