Не так давно в центрі столиці пройшла музична премія "Українська пісня року". Там артисти боролися за нагороди, а після цього давали інтерв'ю Катерині Осадчій.

Новий пост з'явився на офіційному акаунті програми "Світське життя" в соціальній мережі Instagram. Там регулярно роблять анонси нових випусків, а також діляться кадрами ведучої зі знаменитостями.

Такий захід Катерина Осадча пропустити не могла, тому й вирушила на премію. Там жінка в спокусливій чорній сукні в підлогу взяла інтерв'ю у головних осіб в українському шоу-бізнесі.

На першому кадрі вона стоїть разом з Олегом Винником. В ході шоу він представив прем'єру пісні Біла голубка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Не змогла пропустити захід і Тіна Кароль, яка того вечора була ведучою. Найімовірніше, в інтерв'ю вони обговорять минулий не так давно Національний відбір на Євробачення, який не оминули скандали.

А ось і фіналіст цього відбору. Зайняв на конкурсі він третє місце, і при цьому відразу зазначив, що якщо йому запропонують поїхати замість Аліни Паш - він відмовиться, так як зараз вже почав роботу над новою музикою.

І на крайньому кадрі можна побачити Сергія Бабкіна в різнобарвному плащі.

Про що насправді поговорила жінка з артистами - дізнаємося вже в неділю.

"Музична премія "Українська Пісня року"! Актуальні питання до вітчизняного шоу-бізнесу в нашому світському звіті цієї неділі о 18.30! Інтерв'ю з ким з артистів чекаєте?❤ ️ 💙 💛 "- йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Що це з Бабкіним? Як бомж";

"Клоунада👏";

"Цирк поїхав, клоуни залишилися";

"Форма одягу парадна🤯 🌟 🔥";

"А роги навіщо?";

"Олег �🔥🔥�";

"Таке враження що наші зірки деградують, таке на себе ліплять просто жах, аби бути в центрі уваги, ні культури, ні сорому, ні розуму, скоро будуть голі ходити 🤭";

"Вони здорові ?";

"Наряд Кароль, звичайно...🤦 🤦 🤦".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Катя Осадча впустила українців у свою спальню, Юра Горбунов не проти

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча не дочекалася 14 лютого, щоб влаштувати "дику" романтику з Горбуновим

Також, Катя Осадча "притиснула" напівголу Злату Огневич у гарячій ванні