Українська співачка Maruv, справжнє ім'я якої - Анна Корсун, поділилася приголомшливою новиною про своє особисте життя. Як виявилося, скандальна виконавиця чекає народження первістка!

На особистій сторінці Maruv в соцмережі Instagram, де за її особистим і творчим життям спостерігають 632 тисячі осіб, з'явився відповідний запис.

Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Скрін, Instagram Maruv
Скрін, Instagram Maruv

"Та-дам! У мене сьогодні днюха і я готова поділитися з вами неймовірною новиною! Ми з @alexanderkorsun в очікуванні малюка - вважаю це самим приголомшливим подарунком!", - обрадувала вона своїх фанатів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Вау, малятко, вітаю! Будь найщасливішою жінкою у всіх своїх проявах", - поспішила її привітати співачка TAYANNA.

Скрін, Instagram Maruv
Скрін, Instagram Maruv

"Круто, у вас буде дочка-красуня", "Шоубіз ще такого шоу не бачив", "Ріанна: завагітніла. Марув: потримай мій кухоль», «Аааа, як же ми радіііі! Це приголомшлива новина!!! Будьте щасливі! Ви цього гідні! Найкращі і прекрасні!", - радіють шанувальники співачки.

Скрін, Instagram Maruv
Скрін, Instagram Maruv

"Вауууу, скоро назовні вилізе новий марувіанець», - "Так, кажуть "народився в сорочці", а він/вона такий в латексі і під дранк грув відразу почне тусити», - жартують в коментарях.

Раніше повідомляли, "Знамениті п*ськи": Maruv на очах у Ігоря Ніколаєва і Урганта зізналася, хто із зірок шле їй геніталії.

Як повідомляв Знай.uа, Maruv відверто зізналася, чому розлучилася з колишнім хлопцем: "Виявився голубом".

Знай.uа писав, Юлія Саніна з The Hardkiss з чоловіком перетворилися на "таємних агентів": як Містер і місіс Смітт.